BDSM-möte i Svedala, jag är väldigt kopplad till naturen

En trevlig undergiven tjej som gillar BDSM

Hej, jag heter Karen och är en väldigt naturälskande kvinna som vill bli behandlad med respekt. Jag gillar BDSM-sex och letar efter en förstående man som också söker en kvinna i Svedala.

Men du måste behandla mig med försiktighet, mest är jag en trevlig undergiven tjej, men om du säger något fel eller om du retar upp mig så blir jag en dominatrix och då får du inte längre göra vad du vill med mig.

Det går allting väldigt fort och du blir omgående bunden vid sängen och har min fitta i ansiktet, mitt framför näsan. Även om du är en duglig man från Svedala som jag inte riktigt känner till än så kommer jag förmodligen inte att hålla mig till bara dig.

Jag är bara öppen och döljer inte min lust för sex med främlingar. Hos mig får du det fulla och perversa paketet, men aldrig med ensamrätt.

Är du okej med det eller är jag för direkt för dig? hehe <3

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *