Jag är en kåt mamma som är väldigt hårig

En kåt kvinna som är extremt hårig

Allt med mig är hårigt, som en mycket hårig spanjor, jag är extremt hårig. Ändå är jag en kåt mamma. Rakning skulle bara göra det värre, så jag rakar bara blygdläpparna och så klart ansiktet inklusive pannan.

Jag är 41 år gammal, det vill säga i min bästa ålder, jag bor i Stockholm och jag ser ut som en apa. Det växer hår på magen och brösten, mina ben är väldigt håriga och det växer en matta på ryggen. Du har verkligen inte sett något liknande mig, än mindre knullat något liknande.

Jag har inte en chans på den fria marknaden. Jag bär alltid höghalsade, långärmade kläder och långbyxor. Men om jag behagar en man och går på sexdejt med honom så är tanken på det borta innan jag ens klär av mig.

Jag kan bara träffa mina män online. Här på sajten kan jag lägga korten på bordet och träffa män som gillar när en kvinna är sjukligt hårig. Jag är verkligen ingen stor kukmagnet, men under pälsen är jag en vanlig kvinna och ganska sexig. Och min fitta är lika smidig som andra kvinnors.

Jag gillar att bli slickad och smekt överallt. När vi knullar kan vi också använda sexleksaker, jag har många av dem. Och om du vill så tar jag på mig en latexkostym, då är håret täckt i alla fall. Självklart skulle jag föredra att hitta en man som gillar håriga kvinnor.

Tycker du att det är upphetsande att jag har mer hår på magen än du? Tycker du att det är upphetsande, eller åtminstone intressant, att mina ben är väldigt håriga? Det växer till och med hår på fötterna.

Om vi går på sexdejt kan du klappa min päls och kamma håret på min rumpa.

Jag är inte tjock eller så. Jag har ingen puckel heller, jag har bara hår på brösten, det är coolt, eller hur? Hör av dig om du gillar att titta på mig och din kuk blir hård av synen. Då är du rätt person för en sexdejt med mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *