Snälla knulla mitt arsle

En kåt kvinna som föredrar analsex

Råkar du vara en sexkontakt från Göteborg? jag letar efter dig just nu för jag vill bli knullad i röven. Jag föredrar analsex framför normalt vaginalt sex. Jag vet inte exakt varför det är så, men det känns bara överväldigande skönt varje gång.

Så man kan säga att det är min fetisch. Vad är din? Vill du också dela dina fantasier med mig? Jag skulle kunna chatta i timmar om vad som gör mig kåt, vem jag vill knulla gratis och mina erfarenheter med män.

För det mesta var det inte så bra. Det är därför jag ofta är lite misstänksam. Du måste förlåta mig för detta, jag kommer att vara värd besväret. Jag kommer inte att hoppa på dig direkt och låta dig knulla dig direkt efter en dag, men om jag märker att du är en trevlig kille, då kan vi göra mer än du kan föreställa dig i Göteborg.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *